Blog Galéria

Vianna Stibal - a ThetaHealing® alapítója

V

ianna Stibal az USA-ban élő nagymama, művész és író. Természet adta tehetsége és a segítségre szorulók iránti együttérzése tette őt képessé arra, hogy intuitív tanárrá váljon. Több súlyos betegségből is kigyógyult theta technikájával, így-hogy segítsen másoknak is-, megalkotta a ThetaHealing® filozófiáját és technikai módszerét.

A theta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. (részletesebben klikk Thehahealing) Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahova nemcsak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

Vianna StibalVianna megtanulta, hogy hogyan lépjen kapcsolatba a világ Forrásával (Creator) és el kezdte tanítani világszerte a ThetaHealing® folyamatát.

Az emberi szervezet és a psziché működésének pontos ismerete, a saját tapasztalatai, valamint a Teremtő adta tisztánlátásának köszönhetően Vianna ennek a csodálatos technikának tökéletes alkalmazójává vált. Sikeresen dolgozott olyan orvosi esetekkel, mint a Hepatitis C, Epstein-Barr, AIDS, herpesz, különböző típusú daganatok, és sok más állapottal, betegséggel és genetikai problémával.

Vianna azt vallja, hogy a ThetaHealing® módszer tanulható, de emellett azt is vallja, hogy tanítóra is szükség van. Vianna Stibal a világ minden táján tart szemináriumokat, tanítja a legkülönbözőbb származással, hittel, és meggyőződéssel bíró embereket. Tizennégy ország tanárait és konzulenseit képezte, de a munkája nem áll meg itt. Vianna elkötelezetten folytatja e gyógyítási minta terjesztését az egész világon.

Vianna Stibal:

„A Theta Healing leginkább úgy írható le, mint a tiszta válaszok módszere. A korlátozó hitrendszerek megtalálására és azonnali átformálására is alkalmas. Semmi hosszadalmas cél felállítására, semmi megerősítés kántálására, sem voodoo-ra nincs szükség. Csakis egy egyszerű felismerésre és döntésre, mellyel megengedjük, hogy a tiszta Teremtő energia kifejtse jótékony hatását. Az úgynevezett ‘Négy-szintű Hitmunka’ technikáját azért kaptam, hogy ebben a megengedési folyamatban segíthessem a klienseimet.

Miután meggyógyultam a rákból, kezdtek rám találni az emberek. Súlyosan beteg emberek tömegei jöttek el hozzám. Kérdeztem a Teremtőt, hogyan segítsek rajtuk. Némelyikük egyszerű gyógyítástól jobban lett, míg voltak, akiknél úgy tűnt semmi sem segít. Ezekben az esetekben azt a választ kaptam, hogy a betegség oka a beteg belső meggyőződéséből ered. Akkoriban a hitrendszerekkel történő munka nem volt újdonság számomra. Az akkori férjem kiváló hipnotizőr hírében állt, de ő is elismerte, hogy a hipnózissal történő kezelés hosszadalmas folyamat lehet. A hitrendszerek sokszor részben genetikai és történelmi eredetűek.

A négy síkon történő hitmunka azt követően mutatkozott meg előttem, miután hozzámentem második férjemhez, Guy Stibal-hoz. Az eredmények fantasztikusak voltak, mindenhonnan érkeztek emberek gyógyulásért és tanításért. Ebben az időszakban született meg a technika, amit ma úgy hívok, hogy „Érzelem Munka”.

Vianna StibalMára számtalan ThetaHealing® tanárt képeztem a világ minden táján. A képzések során sok-sok csodálatos emberrel találkozom és csak kevesen okoztak valaha is szívfájdalmat számomra. A mai napig erőt ad az az érzés, hogy tudásom megosztásának magasabb rendű célja és értelme van. Számtalan módon megbizonyosodtam már a Teremtő létezéséről és hiszem, hogy mindannyian a részei vagyunk. Meggyőződésem, hogy isteni lények vagyunk, és ahogy megtisztítjuk magunkat a korlátozó hiedelmektől, úgy válik minden lehetségessé.

Munkám során számos külső és belső gyógyulás szemtanúja voltam. Találkoztam emberekkel, akik meggyógyultak, és olyanokkal is, akik nem. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy létezik egy mindent átható „Teremtő energia”, és függetlenül vallási hovatartozástól bárki képes ráhangolódni erre az univerzális, gyógyító energiára.

A  ThetaHealing® csodálatos sikere a tanárok és konzulensek tiszta munkáján és elhivatottságán alapszik, mely szeretettel ível át és terjed el minden kultúrában. Minden tanár és konzulens csodálatos és egyedi tapasztalatával gazdagítja a módszert, míg a technika mindig tiszta marad.”