Blog Galéria

ThetaHealing

„Nem az a bátor, akiben nincsen félsz, hanem , aki legyőzi azt”.
Mark Twain

Problémád van. Nem jön össze a baba, beteg vagy, depressziós, elhíztál, nincs párod, gyászolsz, anyagi gondjaid vannak és így tovább….. Meg akarod oldani. Eljösz a tanfolyamomra vagy a konzultációra. Theta agyhullámra kapcsolunk, ahol megteremted a megoldást vizualizációval, manifesztációval és más technikákkal. Ha mégsem szűnik meg a problémád, akkor nyomozni kezdünk az úgynevezett „ásás” módszerével, hogy megtaláljuk a tudatalattidban rejtőző gyökérproblémát, ami gátolja a megoldást. A negatív állításokat, hitrendszereket pozitívra cseréljük, átprogramozzuk, átírjuk és olyan érzéseket töltünk be, amelyek hasznosak számodra. Ma már bizonyított tény, hogy a rossz érzések (félelem, neheztelés, düh, irigység stb.) a test szerveit is rombolják. Nagyon leegyszerűsítve így működik a módszer a gyakorlatban. Magad is csodálkozni fogsz, amikor megtapasztalod, hogy képes vagy teremteni, öngyógyítani azzal a tudatossággal, csodálatos energiával, rezgéssel, amely mindannyiunk és a világunk sajátja….

H

át eljött ez a nap is! –sóhajtott fel Anna reményteljesen, amikor elindult az egyetem posztgraduális képzésének első napjára, pedig akkor még nem tudhatta, de érezte, hogy mérföldkő lesz az életében. Mindig is gyermekpszichológus akart lenni, de nem vették fel elsőre, így más szakmából diplomázott. De végre eljött a mai nap, amikor elkezdheti álmai posztgraduális képzését. Hogy más ok miatt is örökre emlékezni fog ezekre a percekre, akkor még nem is sejtette. Vagy mégis? Csak abban volt bizonyos, hogy ez a nap-az ő napja. Ha már a szerelem nem jött össze, legalább azt csinálja majd, amit szeret.

Némileg árnyalta a képet, hogy a budapesti közlekedési csúcsban sikerült elindulnia, így már most látta, hogy elkésik. Korholta is magát érte: „Miért is nem indulok el soha sehova időben?”… Parkolóhelyet is fél óráig vadászott, így rohanva közelítette meg az ódon, évszázados, tiszteletet parancsoló épület hatalmas kapuját. Nem nézett se jobbra, se balra. Csak szaladt. Így nem láthatta a másik oldalról érkező fiatalembert, akiről éppen úgy pattant le, mint medicinlabda a falról. Éppen el kezdett bosszankodni, amikor felnézett a feléje nyúló segítő karhoz tartozó szempárra. Megállt a levegő és az idő és a pillanat tört része alatt olyan érzelmi villám repült át rajta, amilyet még sohasem érzett.

Sokszor felidézték ezt a pillanatot a következő években, amikor Péterrel a megismerkedésük évfordulóit ünnepelték. „Sorsszerű volt ez a találkozás!”- hangoztatták és a szerelmük azóta is nagy lánggal ég. Ezért sem értették, hogy miért pont ők? Miért pont nekik nem lehet? Ugyanis éppen 6 éve annak, hogy kisbabát szeretnének. Az első 1 évben nem aggódtak, mások is dolgoznak ennyit az ügyön és nem is siettek sehova. Aztán a 2. év végére már elhatározták, elmennek vizsgálatra. Az orvosok bíztatták őket, hiszen semmilyen fizikai rendellenességet nem találtak náluk. Pedig a szerelmük és az elhatározásuk töretlen volt.

Anna akkor keresett meg, amikor már a 3. inszemináción is túl voltak. Kipróbált már mindent. Pszichológust, önfejlesztést, kineziológiát, sőt, brahiból még egy jósnőhöz is elment. Nem adta fel. Elmesélte a történetet, amikor eljött hozzám konzultációra. A ThetaHealing® módszerével kezdtünk dolgozni. (az úgynevezett ásás során kiderítjük a probléma gyökerét) Rengeteg olyan negatív blokkot találtunk, amit oldottunk. Mégis úgy éreztem, hogy a teherbeesésének olyan akadálya lehet, amely nem biztos, hogy a saját életében keletkezett. Ezért megkérdeztem tőle, hogy tud-e családi történetükben olyan őséről, akinek a gyermekvállaláshoz tragédia, félelem társulhat. Mondta, hogy ő nem tud ilyesmiről. Itt egy picit elakadtunk, s mivel amúgy is vége volt a konzultációnak, kijelöltünk egy következő időpontot.

Még aznap este felhívott.

– Szia! Honnan tudtad? – kérdezte… Nem tudtam, hogy mire utal… - Képzeld el, igazad volt. Elmeséltem anyunak, hogy miről beszélgettünk és, hogy megkérdezted, hogy a családban korábban volt-e valakinek negatív élménye a terhességgel, szüléssel kapcsolatban és képzeld anyu a következőt mondta- Hát kislányom! Éppenséggel az ükanyád szülésben halt meg. Csak valahogy úgy alakult a családi hagyomány, hogy a lányok elől titkoltuk, hogy ne alakítson ki félelmet a szülés előtt. Valahogy feledésbe is merült ez a dolog!”Így nyugtatgatta az anyukája. Hát igen! Feledésbe merült, de nem a gének számára. Ugyanis nemcsak a magasságunkat örökíthetjük át az utódainkra vagy a szemünk színét, hanem a negatív érzelmi mintáinkat is … vagyis a női ágon a szüléshez egy negatív hitrendszer örökítődött át. Méghozzá az, hogy „szülni, teherbe esni”- veszélyes. Ez a félelem a tudatalattiban tárolódott…Így Anna hiába akart tudatosan gyermeket, ha a tudatalattija állandóan nyomta a vészcsengőt!!! Legalábbis vélhetően ez lehetett az ok, ugyanis ezt a negatív blokkot, félelmet töröltük és betöltöttük helyette a „Tudom, hogy állapotosnak lenni lehetséges és biztonságos, tudom milyen érzés, hogy képes vagyok teherbe esni mindenféle félelemérzet nélkül. „ Szóval valószínűleg ez lehetett az ok, mert az oldás után néhány hónappal Anna boldogan újságolta, hogy kisbabát vár. Spontán úton.

Hogy miért írtam le ezt a történetet? Mert a ThetaHealing® erről is szól. Arról, hogy az őseinktől örökölt negatív blokkoktól megszabaduljunk. És a jó hír, hogy ez tanulható. Anna az alap ThetaHealing® tanfolyamom első sorában feszített pár hónappal később és ma már életének és családtagja mindennapjainak is része a ThetaHealing® módszer, amelyet az USA-ban élő Vianna Stibal alapított. (olvass Vianna Stibal –ról itt!

Biztosan Nektek is ismerősek ezek a mondatok:

 • Csak ÉN nem találok párt.
 • Úgyem fogok meggyógyulni.
 • Nekem már biztos nem lehet gyerekem.
 • Én kövér típus vagyok, úgysem tudok lefogyni.
 • Majd holnap megcsinálom. …
 • Úgyis hiába adom be a jelentkezésemet, sokkal tehetségesebbet választanak majd.
 • Nekem soha semmi nem jön össze.
 • Biztos valami halálos betegségem van.
 • Már megint jönnek a csekkek és nincs pénzem.
 • A mi családunk beteges.
 • A szegény embert még az ág is húzza.
 • Minden férfi hülye és csalfa!
 • A nők hisztisek!
 • Persze, hogy nem kellek senkinek, hiszen ronda vagyok.
 • Ha a butaság fájna, ordítanék!
 • Az emberek 97 százaléka gyökér.
 • A magyarok irigyek.
 • Úgysem tudom megcsinálni.
 • Nem érdemlem meg.
 • A gazdagok köcsögök.
 • Mindenért meg kell dolgozni.
 • Ami könnyen jön , könnyen megy.
 • A rák halálos betegség.

Ismerősek a mondatok? Hányszor hallottad a suliban, a munkahelyeden, baráti társaságban ezeket a negatív gondolatokat. A tudomány ezeket az állításokat negatív hitrendszereknek hívja, amelyek, beépülnek a tudatos vagy a tudatalatti elménkbe és ott gátolják a boldogságunkat. A jó hír, hogy ezek a negatív hitrendszerek törölhetőek, valamint pozitívakra cserélhetőek.

A

3 napos tanfolyam alatt megtanulsz hozzáférni a tudatalattihoz. Miért van erre szükség? Az agyunk kapacitásának alig 10,%-át használjuk.
Képzeljétek el, hogy az elmétek olyan, mint egy jéghegy. A jéghegynek csak a teteje, alig 10 %-a lóg ki az óceánból. Ez a tudatos elménk.  A 90 %- pedig a víz alatt van. Ez a tudatalattink. A tudatos elménk elhatározza, hogy a Kanári szigetekre vándorol, bekészíti a nyári ruhát, a kalapot és parancsot ad az óceán alatti résznek, hogy induljanak. Csakhogy!!!!! A Jéghegy 90%-a, azaz a tudatalatti-  mert ez van neki beprogramozva évmilliók óta-  az  Északi -sark felé veszi az irányt- …Vagyis hiába határozod el tudatosan, hogy gazdag, egészséges, sikeres, boldog leszel…vagy például  szereted és értékeled önmagad, ha a tudatalattid nem hajtja végre  a parancsot, mert benne egy másik program fut, amiről nem is tudsz,  Ráadásul a tudatos 10%-nak kellene meggyőzni a 90% tudatalattit.

A Tudatalatti olyan, mint a számítógép merevlemeze.

Tárolja az emlékeinket, érzelmeinket, szokásainkat , de feladata például a szívdobogás fenntartása is.
Itt tárolódnak azok a rejtet, negatív programok, hitrendszerek- például „nem vagyok elég jó, nem tudom megcsinálni” is-, amelyek korlátoznak bennünket, de nem tudunk róluk. Rengeteg ilyen program, hiedelem munkál bennünk.

A test pedig olyan, mint a számítógép hardverje.

Válaszol a programozásra. A testünk a nap minden percében a tudatalattiból érkező programokra, akár rossz programokra, reagál. Egyébként a tartós, rossz programok megbetegítik a testet.

Programok: mindannyian hordozunk különféle programokat.

Pl. A magasból leugrani életveszélyes! Ez egy hasznos program. Vagy A rák halálos betegség. Ez nem hasznos program, hiszen ha ezt a programot futtatjuk, akkor nem hiszünk a gyógyulásunkban. A program tehát lehet jó vagy rossz , attól függően, hogy mi a tartalma és hogyan reagálunk rá.

N

agyon fura az elménk. Védekezésből akár olyan dolgokat tud kitalálni, ami miatt alkoholisták, szenvedélybetegek leszünk. Erika párkapcsolata tönkrement. Elváltak. Egyedül maradt a gyerekeivel. Rengeteget dolgozott, hogy biztosítsa a gyerekeinek ugyanazt az életszínvonalat, amit megszoktak. Legalábbis magát ezzel vigasztalta. Állandóan járt az agya. Éjjel is a projecteken gondolkodott meg a másnapi meetingen. Így gyakorlatilag alig aludt. Talán napi 4 órát?

Már akkor sem tudott elaludni, ha nagyon akart. Szerencsére a szülei sokat segítettek, így sokszor elment az ügyfélkapcsolati fogadásokra. Egy idő után azt vette észre, hogy a fogadások után azonnal álomba merül. Nincs szenvedés! Aztán rájött, hogy borozni szokott ilyenkor, nem sokat, de mégis csak. És összekapcsolta az alkoholt a nyugodt alvás hitével.

Igen ám! Csakhogy az elalváshoz egyre többet kellett innia. A sok alkohol rengeteg dopamint, tehát boldogsághormont szabadított fel az agyában, így olyankor sikeresnek, boldognak érezte magát. Átmenetileg. A reggelek egyre nehezebbek lettek. Ugyan simán elaludt már este 9 kor, de éjjel egykor már felriadt és rémálmok gyötörték. Verítékben úszott és képtelen volt visszaaludni. Hogy miért? (Olvass sikertörténeteket itt! ) A kezdeti megoldás rémálommá változott, amelyből nem tudott kitörni. Már csak az alkohollal együtt érezte magát embernek. Elfogyott a szókincse, amikor nem ivott.

Eljött hozzám. A ThetaHealing® módszerrel letette az alkoholt, amelynek évekig rabja volt és szokásként berögzült a mindennapi életébe, miközben a szerveit szisztematikusan rombolta. Éppen 1 éve már nem iszik egy kortyot sem, mert így döntött… Valószínűleg a mérsékelt alkoholfogyasztást is be tudná tartani… de az ő hitrendszere az: csak akkor tud ellenállni, ha sohasem iszik. Néhány kortynál ugyanis nem tud megállni…Most azon dolgozunk, hogy egy pohár szilveszteri pezsgő után ne jöjjön a szabadesés a részegségig. Nem beszélem rá, hiszen az absztinencia működik nála….

És persze az alkohol csak egy tünet, rengeteg önmunkával megtisztítottuk a negatív blokkjaitól…

A Theta Healing megtanít arra, hogy bármi lehetséges. Ha nem lehetséges, akkor gátló tényezők akadályoznak a tudatalattidban, amelyek vagy a saját életedben keletkeztek, vagy genetikailag örökölted, vagy önbizalomhiányos időszakodban a mások által puffogtatott lózungokat igazságnak vélte a tudatalattid, pedig csak egy negatív állítás volt, amit elhittél. Hiszen annyi igazság van, ahány ember. Megtanulod, hogy hogyan szabadulj meg ezektől a gátló tényezőktől. Elsajátítod, hogy hogyan harmonizáld az érzelmi életed és hogyan segítsd a lelki, testi gyógyulásaid.

A tudatalatti rengeteg korlátozó hiedelmet, félelmet tárol, amely akadályozza, hogy a tudatod megvalósítsa a vágyaid. Hogy úgy cselekedj, ahogy Neked a legjobb.  
A ThetaHealing®- el lehet távolítani ezeket az ártalmas programokat.

Mik lehetnek ezek?

Olvass tovább

1. Alapszint

Az alapszint azokat a hiedelmeket tartalmazza, amit a fogantatásunktól mostanáig az életünk során megtanítottak nekünk.
A tanárod azt mondta , hogy „Sosem viszed semmire, vagy Te mindig mindent elrontasz . Sokan ezt elhiszik és nem kérdőjelezik meg.

A kutatások szerint 4 gyerek négyféleképpen reagál erre:

 1. szó szerint veszi és el is hiszi, így sohasem viszi semmire,
 2. túlteljesítővé válik- be akarja bizonyítani, hogy a program téved, ezért soha nem elégedett és nem érzi jól magát,
 3. valóságosként fogadja el a negatív programot, majd megjelenik az életében egy befolyásos személy, aki ráébreszti arra, hogy ő a legcsodálatosabb lény. Ekkor a gyermek mind a két programot magáévá teszi. (duális rendszer),
 4. teljesen visszautasítja a negatív programot, és saját szabad akaratot követ.

A ThetaHealing® módszerével ezeket a rossz programokat töröljük és pozitív programokkal helyettesítjük. Ügyes vagyok, sikeres vagyok.

A szeretet fáj

A tudatalatti nagyon trükkös, hiszen nem tudja megkülönböztetni a negatív és a pozitív hitrendszereket, programokat egymástól.
Például  megpaskolta az apukád a kezed, ha a forró sütőhöz akartál érni. Úgy rakja össze a tudatalattid, hogy apa bánt, mert szeret. Pedig ez nem negatív reakció apától, hiszen véd téged. Mégis kialakulhat ebből egy gyermekben az a reakció, hogy, aki szeret téged, az megbánt. Ebből kialakulhat egy általánosítás: a szeretet bánt. Ezt tanulod meg… Ha fut ez a program,” aki szeret, az bánt,” akkor nagyobb esélyed van rá, hogy nem találod meg az igazi párodat, akivel harmóniában élhetsz.  Ugyanis, ha találkozol vele, megijedsz tőle, nem ismered fel. Befeszülsz.
. „… Úristen! Ő nem lehet, hiszen a szeretet bánt- mondja a programod, ez az ember viszont nem bánt, tehát nem a másik felem. Például ez is lehet magyarázat arra, hogy valaki 40 éven át együtt marad azzal, aki bántalmazza. Ez a magatartás ugyanis biztonságot ad. Ismerős. Igazolja a tudatalattiban keletkezett negatív programot.

2. Geneteikai- az ősöktől kapott

Lehetnek genetikaiak, vagyis lehetnek olyan félelmek, negatív hitek, amelyeket az őseidtől, a felmenőidtől kaptál. Ugyanis az ma már tudományos tapasztalat, empíria, hogy az őseinktől nemcsak a fizikai jellemzőinket, a szemünk színét, a magasságunkat vagy a betegségekre való hajlamot örökölhetjük, hanem az érzelmeik lenyomatát is. Erre hoztam példának Anna történetét.

De van egy jó hírem!… Ezeket a programokat ThetaHealing®- el kitakaríthatjuk a tudatalattiból és pozitívval helyettesíthetjük.

3. Történelmi szint

Azok a negatív hitrendszerek, érzelmek kapcsolódnak ide, amelyeket a történelem során szedtünk össze. Ide tartozik a csoporttudatosság is. Például: a magyarok irigyek. A férfiak csalfák. A cukorbetegség gyógyíthatatlan.
Közös tudatalatti minden országban más, attól függ, hogy hol élünk.

4. Lelki szint

amely mindhárom előző szinten jelen van.

Szóval Anna történethez visszatérve ma már nem kérdés, hogy a dns-ünk nemcsak a fizikai jellemzőinket, a betegségekre való hajlamunkat örökítheti át, hanem azoknak a traumáknak az érzelmi lenyomatát is, amelyeket a genetikai őseink éltek meg.  Éva tehát a saját életében hiába akart kisbabát, ha a tudatalattijában, amiről természetét tekintve kiderül ugye, hogy nem tud róla, ott munkált a „kisördög” , vagyis  a dns –ben tárolt negatív érzelem és félelem: ha terhes leszel, meghalsz. A jó hír, hogy ez a negatív hitrendszer törölhető.


MEGTANULOD A TANFOLYAMON, HOGYAN TÖRÖLD A NEGATÍV HITRENDSZEREKET

A feladat tehát, hogy ezektől a negatív, korlátozó hiedelmektől megszabaduljunk. Ezeket a hiedelmeket csak úgy tudjuk megismerni, ha hozzáférünk a tudatalattinkhoz és kipucoljuk onnan a korlátozó programokat és pozitív állításokra cseréljük őket.  
De hogyan jutunk be a tudatalattiba? A ThetaHealing® válasza: a theta agyhullám tudatos megteremtésével. A folyamatot is elsajátítod a tanfolyamon.

Ü

lsz a tv előtt és elbóbiskolsz, még hallod, ahogy a gyerekek kiabálnak körülötted, de már nem reagálsz rá. Ilyenkor a tudatos éned háttérbe szorul, a többiek csak azt látják, hogy tátott szájjal alszol. Már álmodsz is, de közben hallod a tv beszűrődő hangját. Ez a tudatos én és a tudatalatti közötti út időszaka. Amikor a tudatos én átcsúszik a tudatalattiba. A baj csak az vele, hogy elveszted a kontrollt, tehát nem vagy képes a tudatalatti tartalmakhoz tudatosan hozzáférni..
 A jó hír, hogy a theta agyhullámot tudatosan is elő tudod idézni ezzel a módszerrel, azaz tudatosan is hozzáférhetsz a tudatalattiban munkáló negatív hitrendszerekhez, érzelmi mintákhoz, amelyeket aztán felderítesz és tudatosan megváltoztatsz. A tudomány ma már képes mérni az agyhullámok frekvenciáit, tehát pontosan tudjuk igazolni, hogy mely agyi frekvencián működsz éppen, azaz mely agyhullámok működése a legerőteljesebb abban a pillanatban..  A tanfolyamokon elsajátítod a másik 4 agyhullám jellemzőit is.

Agyhullámok

5 különböző frekvenciájú agyhullám létezik. Ezek folyamatos mozgásban vannak. Bármit teszel vagy mondasz, ezt az agyhullámok szabályozzák.

 1. Béta, mikor éber és aktív vagy. Ebben vagyunk a legtöbbet. Gondolkozol, beszélsz, kommunikálsz. Most is.
 2. A Gamma, amikor nagyon erős szellemi tevékenységet, agyi tevékenységet végzel, például tanuláskor. Mesterséges altatásban a gamma eltűnik.
 3. Alfa- állapot:  Ez a meditáció, az Ábrándozás, a képzelődés tere. Egyfajta  ellazult tudatosság. Aki ezen a frekvencián nem működik jól,  annak memóriazavarai lehetnek.
 4. Theta: Az ellazulás nagyon mély állapota. A hipnózis és az álom terepe.
  Az álomállapot első fázisa.
  - A theta állapotot tekinthetjük a tudatalattinak is, mert ezek irányítják az elménk tudatos és tudattalan tartalmai közötti területet.
  - ebben az állapotban képesek vagyunk a tudatos elme szintje alatti cselekvésre.
  - És ebben az állapotban leszünk, amikor megtanuljuk a tanfolyamon a  Theta technikát, amelyben munkálkodva például segíthetjük az orvosok munkáját az öngyógyító folyamatok elindításával.
  Ebben az állapotba növekedési hormont bocsájtunk ki. Valamint boldogsághormonok, szerotinin, dopamin termelődik alvás közben, amely gyógyít. Japánban éppen most fogadták el hivatalos gyógymódként , a kórházakban is alkalmazzák gyógyulást segítő módszerként.
 5. Delta (0-4 HZ ), mély alvás: ilyenkor az agyad végigszkenneli a tested és gyógyítja. Ezt hívjuk öngyógyításnak. Ezért nagyon fontos a mély  alvás,hogy ebbe a mély állapotba is el tudjunk jutni.

A tudósok felfedezték, hogy egyes agyhullámok, alfa, theta és a theta –gamma állapot különböző betegségekben rendkívül gyors javulást eredményez.
Az amerikai pszichiátriai szaklapban nemrégiben megjelent, hogy a homloklebenyi területen megemelkedett theta aktivitás hatására a súlyos depresszió tünetei megszűnnek. Gyógyszeres kezelés nélkül.

- TH- Ez a világ 2. gyógyítást segítő technikája, amely trade markként bejegyeztek.

Nyomozzunk!

Tehát megvan a módszer, hogyan férjünk hozzá a tudatalattihoz. És akkor következhet a rendkívül izgalmas „nyomozó munka”.

K

ati 34 éves. Gyönyörű lány. Sok éve keres párt. Már az internetes társkeresőkre is feltöltötte az adatlapját, pedig ez számára tényleg a legeslegutolsó lap volt a kártyapakliban. Találkozgatott is pasikkal. Valamelyikről kiderült, hogy nős. A másikkal egyáltalán nem passzoltak. A harmadiktól csodás verseket kapott sms-ben, de, amikor találkoztak, kiderült, hogy a fiú megnémul a nők közelében. Neki meg ketyeg az órája, siet, hogy párt találjon, hiszen nemcsak boldogságra vágyik, hanem babát is szeretne. Elfogyott a türelme… Az egyébként mindig pozitív, nem panaszkodós lány kétségbeesve mesélte, hogy mindig kedvetlen, nem látja az utat. Először azt gondolta, hogy minden pasi hülye, de most már ott tart, hogy valószínűleg vele van a baj.

Eljött hozzám…. kiderült, hogy boldog családból származik. Mindenki imádja. A testvérei, a szülei…  16 éves kora óta mégis csak sodródik az árral. Voltak párkapcsolatai, de pár hónap múlva a legreményteljesebb is eltűnt vagy ő lépett ki a kapcsolatból. Még a munkába se tud temetkezni, mert tulajdonképpen abban sem igazán tudja, hogy mit akar. Az ásás során gyakorlatilag 1 óra alatt kiderült, hogy 16 éves korában elváltak a szülei. A testvérei már kirepültek, így ő az édesapjával maradt. Tulajdonképpen az édesanyja helyébe kellett lépnie. Legalábbis ő így érezte. És ez a lényeg. Az, hogy Ő hogyan érezte. Mosott, főzött, takarított, gondoskodott az édesapjáról és közben pótolni próbálta az édesanyját. Született egy hitrendszere, persze a tudatalattijában, amiről ő, Kati semmit sem tudott. Vagyis, hogy szeretetből, sajnálatból az édesanyja helyébe lépett. Tehát egészen 34 éves koráig nem talált olyan pasit, aki megfelelt volna. De hogyan is felelhetett volna bárki meg? Hiszen neki már volt párja. Az édesapja. Ilyen egyszerű. A tudatalattijában kialakult egy blokk, miszerint neki már van párja, s mivel a neveltetése nem engedett be egy harmadikat a kapcsolatba, nem is tudott megfelelni senki, aki közelített. Persze mindez a tudatalattiban zajlik. A ThetaHealing®  módszerével elengedtük ezeket az érzelmi mintákat,az édesapát, mint párt és  helyettük önbizalmat, nyitottságot töltöttünk be és egyéb ThetaHealing®  technikákat alkalmaztunk. A jó hír, hogy ezt bárki képes elsajátítani.

Aztán hitmunkát végeztünk. Amely arról szólt, hogy tudja, hogy képes megtalálni az igazi párját. És hogy ez biztonságos és lehetséges. A hitmunka fontos részét képezi a tanfolyamnak. És megint egy jó hír- bárki képes elsajátítani.

Aztán manifesztáltunk. Azaz Kati szóban megfogalmazta annak a férfinak a tulajdonságait, akire vágyik. Külső és belső tulajdonságokat egyaránt. Nem elég elmondani, vizualizálni kell! Pontosan és részletesen. A vizualizáció a ThetaHealing®  –módszer következő állomása. A tanfolyam fontos része.  És a jó hír. Mindenki képes elsajátítani a vizualizációt.

Kati még aznap délután megtalálta a párját. És ez nem csoda. Egyszerűen elhárultak azok az érzelmi, hitbéli, genetikai akadályok, amelyek gátolták, hogy megtalálja a párját.

Gyermekkori eszmélésem két nagy tanulsága volt. Egyrészt, hogy a feltétlen szeretet megold minden bajt és rosszat, másrészt, hogy a valóság az, amit az elménkkel gondolunk.
A nagy költő így fogalmaz:

„Nincs a világon se rossz, se jó, csak a gondolkodás teszi azzá!”
Shakespeare

K

isgyerek koromban a szüleim minden este meséltek nekem, de én imádtam este sokáig fennmaradni, úgyhogy csukott szemmel különböző sztorikat találtam ki, amelyekbe belecsempésztem a saját vágyaimat és nagyon akkurátusan elképzeltem, azaz vizualizáltam ezeket a vágyakat. Elképzeltem magam riporterként, vagy egy szőkésbarna kékszemű királyfi oldalán. (a szőkésbarna bejött, és én ma is az én királyfimként gondolok a  férjemre. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ezek szépen sorban megvalósulnak.

A tudomány annak idején nem foglalkozott még ilyesmivel, de én el kezdtem gyakorolni. Nagy szerencsém volt, hogy a szüleimtől optimizmust örököltem, mert rá kellett jönnöm aztán később, hogy a félelmeidet, a szorongásaidat is el tudod képzelni,  vizualizálni.  Egy a baj velük, hogy ezek is megvalósulnak.

A gondolataink pedig a sejtjeinkkel kommunikálnak. Egy példa a sejtkommunikációról. Ez azért fontos, hogy megértsük, hogy a pozitív és a negatív gondolatok hogyan befolyásolják a sejtjeink állapotát. Rendkívül fontos például az öngyógyító folyamatok elindításánál.

Bebizonyították, hogy a sejtek, amelyekből állunk, kommunikálnak egymással.
Néhány éve egy Cleve Blackster nevű kiváló tudós egy poligráfra kapcsolt egy sárkányfát. A válaszadási képességét próbálta tesztelni.  Teljesen elképedt, amikor emberre jellemző ingerválaszokat kapott a növénytől.
A megfigyelés egy későbbi szakaszában a tudós agyán átfutott a gondolat, hogy fel kellene gyújtani a fát, a poligráf azonnal és heves választ jelzett a növénytől a fenyegetésre.
A tudós egy fiatalember nyálából nyert fehérjesejteket egy vizsgálati csőbe, majd a csövet egy EEG elektródákhoz csatolta. A férfi pedig hazament, 30 kilométerre lakott a vizsgálat helyszínétől. A  fehérjesejtek ettől függetlenül is azonnal, ,és késedelem nélkül reagáltak a szorongásra és az izgatottságra, amit a férfi érzett, mert abban a pillanatban éppen államvizsgázott.

Ugye elfogadjuk, hogy a levegőben továbbított mikrohullámoknak köszönhetően kommunikálunk mobiltelefonokon, akkor miért kételkednénk abban, hogy az agyunk nem képes ugyanerre? Ezért kell vigyáznunk elménk gondolatformáira és a negatív és pozitív gondolatok megvalósulásának lehetőégére.

Ha valaki azt kérdezi Tőled, hogy:

 • Jól vagy? Mert elég rosszul nézel ki!!!

Akkor eldöntheted, hogy elfogadod vagy elutasítod ezt a sugallt gondolatot. Ha elfogadod, akkor a sugallt közlésnek megfelelően megbetegedhetsz, elfáradhatsz. Ha elutasítod, akkor felvidulhatsz, energikussá válhatsz.
A szavak és a gondolatok a theta-állapotban felerősödnek. A tudatosan megtartott theta-állapotban bármit megteremthetsz … A rossz gondolatok észrevétlenül is gátolhatnak az előrejutásban. Ezért kell tudatában lenni a gondolataidnak. Például: Nem engedhetem meg magamnak.  (amíg nem engedheted meg magadnak, nem is fogod és nem lesz részed bőségben)

Pozitív gondolat- Nekem sok van.


Nemcsak hiedelmeket, érzelmeket tudsz megváltoztatni, hanem a testedben is tudsz változásokat elérni, amely nagyban segítheti a gyógyulás folyamatát. Az egyik ilyen eszköz a vizualizáció, amit megtanulunk a tanfolyamon.

Hatalmas erőket lendít mozgásba, ha összpontosítással, hittel és vággyal vizualizáljuk azt, amiről eldöntöttük, hogy valóra váltjuk.


Van, aki meggyógyul, és van, aki nem!

Miért van az, hogy valaki meggyógyul valaki pedig nem. Valakire hatnak a gyógyszerek, másokra pedig nem. Bebizonyították, hogy a negatív programoknak, hitrendszereknek köze van ehhez.
Vannak olyanok is, akik nem akarnak meggyógyulni és ragaszkodnak a betegségeikhez, mert az valamivel szolgálja őket, abból valamilyen módon profitálnak.
Például az is tarthat valakit a betegségben, hogy  azóta vannak újra jóban a férjével, amióta beteg.
A sikeres kezelés kulcsa, hogy megtaláljuk a probléma okát.

A tudomány ma már ott tart, hogy az ember  és a test nem áll külön. Az érzések, az érzelmek, a gondolatok ereje közvetlen hatásasal van a  fizikai egészségre.

A kulcs tehát a testnek küldött üzenetek megváltoztatása. Ehhez viszont a tudatalatti negatív programjait kell lecserélni.

Mindezt elsajátítod a tanfolyamon!

Várlak szeretettel a tanfolyamaimon

Sokféle  önfejlesztéssel foglalkoztam, de a ThetaHealing® -ben találtam meg a nekem valót, amely a theta agyhullám segítségével teszi egészségesebbé és boldogabbá az embereket. Nemzetközi tanári és konzulensi oklevelet szereztem Svájcban  az elmúlt években. 3 napos tanfolyamokat és egyéni konzultációkat tartok.

A tanfolyamokon egyrészt nemzetközi érvényű konzulensi oklevelet kapsz, amely feljogosít arra, hogy konzulensként egyéni konzultációkat tarts, használd a világhírű cég logóját, módszerét.  Másrészt a saját életed is megváltozik. Pozitív irányba. Ha csak azért jösz, hogy helyre kerüljenek a dolgok magadban és a családodban, ahogy én mentem el az első tanfolyamra, akkor is nagyot lépsz előre. És akkor a jó hír! Ha magadon dolgozol, a környezeted is megváltozik.

És még egy megjegyzés. A Theta-healinget Japánban hivatalosan is bevezették a kórházakba, mint a konzervatív kezelések kiegészítőjét.


Bármit megváltoztathatsz. Kapcsolj Theta hullámra!

Ölelés:
Kandász Andrea

Nincs a világon se rossz, se jó, csak a gondolkodás teszi azzá!
Shakespeare: Hamlet