Blog Galéria

Köszöntő

Az IGAZI-t keresed évek óta, de még nincs párod? Elbocsájtottak a munkahelyedről és nem találsz másikat? Elhagytak vagy meghalt a szeretted és nem tudod elengedni? Tele vagy tervekkel, de állandóan akadályokba ütközöl? Mindig kitalálsz valamit, de nincs erőd megvalósítani? Párod van, de gyakran veszekedtek? Tehetetlennek érzed magad, mert évek óta éjjel-nappal dolgozol, de már belefáradtál és nem tudsz kilépni? Gyermeket szeretnél, de nem jön össze? Szereted a férjed, de rettegsz az estéktől, hogy megint ágyba kell bújni, mert nem élvezed a sexet? Szuper terméked van, de csak viszi a pénzt és nem jutsz egyről a kettőre? Mindig azt érzed, hogy Neked soha semmi sem jön össze? Akárkit is választasz párként, mindig megcsalnak? Rendszeresen balesetek érnek? Lelkiismeretfurdalásod van , mert úgy érzed nem vagy elég jó anya? Idegesít az anyád és az apád? Állandóan fogyózol, mégis hízol? Egyik betegségből meggyógyulsz, de jön a másik? Neheztelsz másokra, magadra ,  aggódsz, pánikolsz, dühöngsz, sajnálod, önmarcangolod  magad és jönnek a negatív gondolatok? És így tovább?

Ugye ismerősek ezek az érzések? Megnyugtatlak, nem vagy egyedül. Szinte mindannyian küzdünk  hasonló problémákkal…. A jó hír, hogy van megoldás!  A születési problémák, párkapcsolati, szülő-gyermek, gyermekkori , felnőttkori, sőt az őseinktől hozott  megoldatlan traumák  is gátakat hoznak létre a tudatalattinkban, amelyek akadályozzák terveink megvalósítását, mindennapi boldogságunkat és blokkolják a szervek működését is… Szinte mindenki érintett párkapcsolati, egészségügyi, munkahelyi, elengedési, testsúlyproblémákkal. A gyógyszerektől, a főnöktől, a párunktól, a Kormánytól… mindig másoktól várod a megoldást. Pedig ez nélküled nem megy… Kapcsolj theta hullámra és vedd kezedbe az életed! A világhírű technika , a thetahealing felfedezésére hívlak, amely megkeresi a problémád mélyben szunnyadó, a boldog életedet akadályozó  gyökerét, vagyis a negatív hitrendszereidet, amelyekről nem is tudsz. Ezeket a negatív állításokat pedig pozitívra cseréli.

Várlak szeretettel a tanfolyamainkon, az egyéni és a párkapcsolati konzultációkon. A tanfolyamokról nemzetközi akkreditált, az  USA –ban kiállított konzulensi oklevelet is kapsz, amely feljogosít arra, hogy egyéni konzultációkon másoknak is segíts a módszerrel. Ma már orvosok, pszichológusok, tanárok, könyvelők, üzletemberek  és sokan mások használják kiegészítő módszerként a szakmájuk mellett vagy a családjukban ezt a gyors és hatékony önfejlesztő technikát szerte a világban. Theta utazásokat is szervezünk, amikor a világ vagy az ország egy távolabbi pontjára költözünk pár napra, ahol a tanfolyamon kívül a hely „szellemébe” is belekóstolunk, hiszen 12 éve foglalkozunk a férjemmel utazással, utazási műsorok gyártásával, csoportok vezetésével. Fedezd fel önmagad és a világot velünk! Vedd kezedbe a távirányítódat és teremts magadnak és szeretteidnek  boldogabb,  optimistább, egészségesebb és sikeresebb életet!

Ölelés: Kandász Andrea és Borszéki Ferenc