Kati sikertörténete

Főoldal » Sikertörténetek » Kati sikertörténete

Kati: Nekem soha senki nem volt elég jó! Kiderült, hogy az apám párja voltam!

Kati sikertörténete Előző sikersztori Következő sikersztori

Kati 34 éves. Gyönyörű lány. Sok éve keres párt. Már az internetes társkeresőkre is feltöltötte az adatlapját, pedig ez számára tényleg a legeslegutolsó lap volt a kártyapakliban. Találkozgatott is pasikkal. Valamelyikről kiderült, hogy nős. A másikkal egyáltalán nem passzoltak. A harmadiktól csodás verseket kapott sms-ben, de, amikor találkoztak, kiderült, hogy a fiú megnémul a nők közelében. Neki meg ketyeg az órája, siet, hogy párt találjon, hiszen nemcsak boldogságra vágyik, hanem babát is szeretne. Elfogyott a türelme… Az egyébként mindig pozitív, nem panaszkodós lány kétségbeesve mesélte, hogy mindig kedvetlen, nem látja az utat. Először azt gondolta, hogy minden pasi hülye, de most már ott tart, hogy valószínűleg vele van a baj.

Eljött hozzám…. kiderült, hogy boldog családból származik. Mindenki imádja. A testvérei, a szülei…  16 éves kora óta mégis csak sodródik az árral. Voltak párkapcsolatai, de pár hónap múlva a legreményteljesebb is eltűnt vagy ő lépett ki a kapcsolatból. Még a munkába se tud temetkezni, mert tulajdonképpen abban sem igazán tudja, hogy mit akar. Az ásás során gyakorlatilag 1 óra alatt kiderült, hogy 16 éves korában elváltak a szülei. A testvérei már kirepültek, így ő az édesapjával maradt. Tulajdonképpen az édesanyja helyébe kellett lépnie. Legalábbis ő így érezte. És ez a lényeg. Az, hogy Ő hogyan érezte. Mosott, főzött, takarított, gondoskodott az édesapjáról és közben pótolni próbálta az édesanyját. Született egy hitrendszere, persze a tudatalattijában, amiről ő, Kati semmit sem tudott. Vagyis, hogy szeretetből, sajnálatból az édesanyja helyébe lépett. Tehát egészen 34 éves koráig nem talált olyan pasit, aki megfelelt volna. De hogyan is felelhetett volna bárki meg? Hiszen neki már volt párja. Az édesapja. Ilyen egyszerű. A tudatalattijában kialakult egy blokk, miszerint neki már van párja, s mivel a neveltetése nem engedett be egy harmadikat a kapcsolatba, nem is tudott megfelelni senki, aki közelített. Persze mindez a tudatalattiban zajlik. A ThetaHealing®  módszerével elengedtük ezeket az érzelmi mintákat,az édesapát, mint párt és  helyettük önbizalmat, nyitottságot töltöttünk be és egyéb ThetaHealing®  technikákat alkalmaztunk. A jó hír, hogy ezt bárki képes elsajátítani.

Aztán hitmunkát végeztünk. Amely arról szólt, hogy tudja, hogy képes megtalálni az igazi párját. És hogy ez biztonságos és lehetséges. A hitmunka fontos részét képezi a tanfolyamnak. És megint egy jó hír- bárki képes elsajátítani.

Aztán manifesztáltunk. Azaz Kati szóban megfogalmazta annak a férfinak a tulajdonságait, akire vágyik. Külső és belső tulajdonságokat egyaránt. Nem elég elmondani, vizualizálni kell! Pontosan és részletesen. A vizualizáció a ThetaHealing®  –módszer következő állomása. A tanfolyam fontos része.  És a jó hír. Mindenki képes elsajátítani a vizualizációt.

Kati még aznap délután megtalálta a párját. És ez nem csoda. Egyszerűen elhárultak azok az érzelmi, hitbéli, genetikai akadályok, amelyek gátolták, hogy megtalálja a párját.

Előző sikersztori Következő sikersztori