Blog Galéria

Videogaléria

Théta, Test, lélek, szellem, boldogság

Vianna Stibal

Vianna Stibal üzenete a magyaroknak

Boldogságország

Hol van Boldogságország?

Ebben a beszélgetésben szóba kerül Olaszország, Brazília, Florida, India, Jordánia... de szerinte a boldogságot alapvetően egyetlen helyen találhatjuk meg...

Jordánia

A Boldogságpiramisról Borszéki Ferenccel a Trend FM Rádióban

Mitől érezhetjük magunkat boldogabbnak, kívül vagy belül keressük hiányérzetünk okait, mi mindent kell megteremtenünk, megváltoztatnunk, megértenünk, elfogadnunk, megtanulnunk ahhoz, hogy teljességet érezzünk, hogy több legyen életünkben a boldog pillanat?

Kandász Andrea beszélget a thetáról a Fem3 Cafe-ban

Borszéki Ferenc - Hogyan legyünk boldogok?

Testi és Lelki egészség

Testi és lelki egészség

2030-ra 90 év lesz az átlagéletkor? Hogyan érjük ezt el? Erről kérdezte Stohl Luca és Berki Krisztián Kandász Andreát és Geszler Dorottyát a Fem3 Cafe-ban. Andi mesél a mindennapi boldogsághormontermelő simogatásról is, amit a férjétől kap... Oppá!

Kandász a Mokkában

Kandász a Mokkában

Egzotikus helyekre vágynak a magyarok. (2017. március 01. Tv2 Mokka)

Testi és lelki utazások

Jordánia

Jordánia 1.

A Biblia, a Holt-tenger, a nabateus Petra földje

Jordánia

Jordánia 2.

Az Idő vége, az időtlenség kezdete - Pál Tomi énekessel, a végtelen rózsaszín homok Wadi Rum, ahol hallani lhet a csöndet, arábiai Lawrence, Jurassic park, Csirkevacsora a forró sivatagi homok alól Alival, Keresztelő Szent János Jordán folyója, Mózes Kánaánja, Aquba, beduin falvak

Mexico

Mexico 1. - a maják földje

Ősi maya szertartások, termékenységi tánc, Esőistennél vendégeskedünk, tűztánc és Zorro.

Mexico

Mexico 2.- a Karib-tenger kalózai és az Asszonyok szigete

Karib tenger kalózai, szerelmes kalózok, panama kalap titka, az Asszonyok szigete, cápaélmény, Cancun, VivaMexico!

India

India 1. - Jakupcsek Gabival és Kandász Andival

Hogyan öltözz fel Indiában, ha nő vagy? Delhi, száriba bújunk, fővárosi bazár, Agra- a Taj Mahal, a világ 7. csodája, Benáresz, a hinduk Mekkája talizmánokkal - zarándokút a navaratnával és Vénusszal. Bolygók és drágakövek. Hindu asztrológia. www. boldogsagteremtes.hu

India

India 2.

Benársz- a hinduk Mekkája, a Mennyország kapuja, halottégető klánok, nevető jógik,röntgnfelvétel az ókorból, Ufo vasoszlop, jóga, bazársor az egyetlen női vállalkozóval, aki inkább marad szingli, minthogy eladja a boltját, riksarali, Csend temploma.

India

India 3.

Honfoglalás Delhiben vasparipán, Jaipuri királyság elefántháton, gyógyító fűszerek, szőke nők az indiai utakon, és eltűnik Jakupcsek Gabi.

Jordánia

Anglia 1. - a legendák földjén Dél-Angliában- a nap minden nap felkel

Tündérek, királyok, manók, boszorkányok, birodalmában kalandozunk. Druidák oltára a rejtélyes kőkörnél, világhírű Stonhenge, Merlin barlangja, Arthus király legendája, a világhírű Stonhenge, keressük a Szent–Grált, a Da Vinci kód, a Gyűrük ura és Harry Potter világa. Tintagel, a kerekasztal lovagjai ügettek itt, Arthur király születési helye. Bed and Breakfast... és férfias játékok a konyhában.. Ja és az esőköpenyes krumpli! No meg Avalon amely összeköti Arthurt Jézussal és a töviskoszorúval!!! Imádom!

Mauritius

Mauritius 1. - a földi Paradicsom – India és Afrika között

Hajózunk az indiai óceánon India és Afrika között. Isten megteremtette a szigetet és annak képére a mennyet. Mondja Mark Twain...! Hinduk legszebb tava és legszebb strandok, kalózhajó, a világhírű Szarvasok szigete, delfintúra, korallzátony, búvárkodás, dodok, sega a legizgalmasabb tánc errefelé... HóFehér-homok, languszta, holdraszállás... egész évben jóidő... 60 km hosszú, 40 km széles sziget

Egyiptom

Egyiptom 1. - a piramisok rejtélye a MoraTraveltől Perlaky Ágival

Látmi, megérinteni, megérteni és megérezni a piramisokat, Gíza tevegeléssel. Miért néz a piramis északra? Miért adta Kefrin fáraó bordélyba a lányát? Kairoi kávézó, amely nem zárt be 240 éve. Luxorban konflison a Nagy Ramszesz fáraó nyomába eredünk. Karnaki templom, Agatha Christie, Poiroit, és persze egy szkarabeusz teljesíti a kívánságaid. A hajón a XX. század, a parton a fáraók kora.

Egyiptom

Egyiptom 2. - Piroit és Cleopátra

Titanic kaland a Níluson. Theba halotti oldala. Hatcsepszut fáraónőnél megtudjuk a női egyenjogúság titkát, férfiasan átmászunk a sivatagon a Királyok völgyébe, ahol belesünk az új ásatásokba. Luxushajón Asszunáig suhanunk, Cleopátra rezedenciája, kémkedünk, és a nagy gát! A nagy gát közelében krokodilokkal játszunk egy núbiai szigeten.

Csehország

Csehország

Káprázatos katélyok, sör, wellnes és jókedv. VII. Edward angol király fürdője.Marienbad, Chopin szemüvege, edison pipája, hogy a került napóleon hajtincse Metternich kastélyába, sörfürdő, Rákóczi vára és a fehér asszony, és Mária terézia medve. Cseszkykumlov és Nepomuki János

Madeira

Madeira

2800 km –re Budapesttől. Betonszánkó, matróz a Santa Marián, banánültvény és filodendron, hegyek, semittevés a tengerparton. Pontcsfa és Kolumusz Kristóf.

Izrael

Izrael 1. – Szentföld, Jézus nyomában.

Találozási pont a Menny és a föd között Jézus sírjában. Barlangistálló Bethlehemben, Jeruzsálem Jézus utolsó napjai, a Gecsemáné kert

Izrael

Izrael 2. - Siratófal és a világ legrégebbi kikötője

Siratófal, hagyományos zsidó közösség, vendégségben a muszlim arab családnál Ramadankor, kibucalapító zsidó családnál vacsorán, hol várható a feltámadás, kelet Miamija- Tel aviv Jeruzsálem háztetőin. Halfogás Jaffában, a világ legrégebbi kikötőjében, Salamon temploma.

Brazília

Brazília 1. - Istan is Rioi

Rio de janeiro, Isten is rioi, Sambát jár a lábuk, vivavcarnevál, a világ leghíresebb és leghírhedtebb fesztiválja, Corvovado a ködből, a Cukorsüveghegy, ahol édes a naplemente, indul a samba, supermen. Copacabana Bono is dalra fakadt.

Brazília

Brazília 2. – az amazonasi indiánok földjén

Egyenlítőnél Amazóniában Edivel a dzsungelben, a brazil őslakosok leszármazottja, a földkerekség legnagyobb folyama, Angelina Jolival az anaconda című filmnél, piranhjara vadászunk, Tarzan, indiánszigetek, Highlife- trópusi szállodákban és az indiámnszigetek, pókmajmokkal.

Florida

Florida 1.

A legdélibb és legvidámabb állam. Winnetou és roki a szeminol indiánok földjén. Éjszaka 1 millió aligátorral. Mocsárjárón repülünk a világhírű Evergladesban. Rántott krokodilfaroés bohém negyed Anna Kurnyikovával. Belekóstolunk Miami Beachbe.

Florida

Florida 2.

Naplemente ünnep Key Westen, úszás Shawn-nal, a hollywoodi delfinsztárral, a keysek, MrFlagger hídjai, a nagy tornádó, a búvárok Mekkája, Duvalstreet Key Westen-whao! Hamingway kedvenc helyei, és a múzeum, Tony Captain Pub, Rakonczay Viktor és Imi kincskresése


Síkalandjárat

Ausztria sírégiói, Golddeck, Lachtal, Arnoldsteinsíovival, Koralpe Dél-Karintiában, Nassfeld- a leghíresebb síaréna.

Golddeck

Golddeck

St. Martinnal síelünk

Mosolyvölgye

Mosolyvölgye

Az Idő vége, az időtlenség kezdete - Pál Tomi énekessel, a végtelen rózsaszín homok Wadi Rum, ahol hallani lhet a csöndet, arábiai Lawrence, Jurassic park, Csirkevacsora a forró sivatagi homok alól Alival, Keresztelő Szent János Jordán folyója, Mózes Kánaánja, Aquba, beduin falvak

Lachtal

Lachtal

Arnoldstein

Arnoldstein

Ausztria, Szlovénia, Olaszország- három ország sarka

Nassfeld

Nassfeld

Zakopane

Zakopane, a gorálok földje

Zakopane

Zakopane, a gorálok földje

A Föld és az ég összér...

Nőknek szól ez a sorozat. Minden nőnek meg a párjuknak gyermeküknek, apjuknak, nagyapjuknak. A népszerű televíziós, Kandász Andrea és hősnői olyan tabutémáról mesélnek zsikerekig ható őszinteséggel, amiről még az édesanyák sem beszélgetnek a lányaikkal.

Szerbusz, Te Nagybetűs Nő! Kislány, nagylány, kismama, nagymama, feleség, hajadon, single, karrierista, háziasszony, hogy csak néhányat említsek a szerepeink közül. Szóval: Nő!

Szorongsz, tudom. Szülésről hallasz, és már szorongsz is. Azért, mert még nem szültél, vagy azért, mert már igen.

Tovább olvasom
Szülőszoba

Szülőszoba 1.

Szülőszoba

Szülőszoba 2.

Szülőszoba

Szülőszoba 3.

Szülőszoba

Szülőszoba 4.

Szülőszoba

Szülőszoba 5.

Szülőszoba

Szülőszoba 6.

Szülőszoba

Szülőszoba 7.

Szülőszoba

Szülőszoba 8.

Szülőszoba

Szülőszoba 9.

Szülőszoba

Szülőszoba 10.

Szülőszoba

Szülőszoba 11.

Szülőszoba

Szülőszoba 12.

Szülőszoba

Szülőszoba 13.

Szülőszoba

Szülőszoba 14.

Szülőszoba

Szülőszoba 15.

Szülőszoba

Szülőszoba 16.

Szülőszoba

Szülőszoba 17.

Szülőszoba

Szülőszoba 18.

Szülőszoba

Szülőszoba 19.

Szülőszoba

Szülőszoba 20.