Juli sikertörténete

Főoldal » Sikertörténetek » Juli sikertörténete

Juli - 45 éves: Ronda vagyok, 18 éve élek házasságban, de még sohasem volt jó a sex. Eddig! Rendbejött a pajzsmirigyem, élvezettel élem meg az orgazmusaim és ...

Juli sikertörténete Előző sikersztori Következő sikersztori

18 éves lett a lányom, elment egyetemre és ketten maradtunk a párommal. Eddig a gyerekemre koncentráltam, nem volt időm arra, hogy a magam bajaival foglalkozzam. Szőnyeg alá söpörtem mindent, ami a párkapcsolatban bántott.

Akkor fordultam Andihoz, amikor egy barátnőmmel elmentünk wellness hétvégére és ő kitörő lelkesedéssel ecsetelte a férjével való szeretkezések boldogságát. Én nem mertem bevallani, még magamnak sem, hogy friggid vagyok. Legalábbis addig azt hittem, hogy az vagyok, amíg el nem mentem thetázni Andihoz. Az ásás során kiderült, hogy a látszólagos frigiditásom csak egy tünet.
Egyke vagyok. A szüleim idősebbek voltak, amikor születtem . Nagyon szerettek…. nem is értettem, hogy miért , mert mindig nagyon rondának tartottam magam. Apukám sokszor mondta, hogy az ő eszét és az anyám küllemét örököltem. Ez is azt igazolta, amit a tükörben láttam. „Kislányom! te az eszedből fogsz megélni, sok fiúnak ez is elég… ne keseredj el! „ Az iskolában is sokszor csúfoltak. Kisiskolásként mindig az iskola legjobb csajának barátságát kerestem, most már tudom, hogy azért, hogy mellette még inkább belesüllyedjek az önsajnálatba és az ő sikerélményein keresztül egy kicsi nekem is jusson a szépségből. Persze belülről egyre elégedetlenebb voltam és ez a  külsőmre is kihatott. Ragyák, szomorú tekintet stb.

Serdülőként felvettem a vértet! Kialakítottam egy erőteljes önirónikus, szarkasztikus világszemléletet. Az eszem tényleg vágott, mint a penge, így passzív agresszív magatartással szólogattam be mindenkinek.

Rengeteg fiú barátom volt, de mindegyik a lányügyeit beszélte meg velem, tulajdonképpen fiúként kezeltek. Maszturbálásról szó sem lehetett, azt sem tudtam mi az, az anyám pedig mindig rám szólt, ovis koromban is, ha a bugyimban turkáltam. „Fujj! Nem szabad!” –mondta. Ez is csak a thetával jutott eszembe. hogy kialakítottam egy érzelmi viszonyt a nemi szervemmel. Ennek a viszonynak a jellemzésére leginkább az „az undor” jelző a megfelelő. Úgy éreztem nem is hozzám tartozik.

Egy táborban vesztettem el a szüzességemet. Persze, hogy egy részeg sulis társam fanyalodott csak rám. Másnap nem is emlékezett. Én viszont igen! Rettenetes volt! Fájt, hányingerem volt! Úgy éreztem, hogy tőrrel szurkálnak és mindjárt meghalok. Ez a testi szerelem? Hát akkor nekem nem kell. Ez volt a reakcióm. Rettegtem, hogy a fiú majd szétkürtöli, de még rosszabb volt, hogy még csak nem is emlékezett rá, hogy előző éjszaka belém hatolt.

Jöttek az egyetemi évek, nagyon hamar igazgató lettem a szakmámban. Ívelt fel a karrierem, akár a rakéta. Családról szó sem volt.
Egy fogadáson ismertem meg ŐT. Könnyen kommunikáltam, a férfiakkal, hiszen az eszemet nagyra értékelték… Őt is azonnal lenyűgöztem az ötleteimmel. Elhívott vacsorázni. Örömmel mentem, szimpatikus figura, ráadásul egy olyan férfi, akit körbe zsonganak a nők, hiszen rendkívül sármos, magas, okos és jól szituált anyagilag is. Úgyhogy tuti munkavacsora, nem randi! Hogyan kellenék én egy ilyennek?

Egy év múlva összeházasodtunk. Senki , én magam sem értettem, hogy „mit eszik rajtam”,  de megvígasztaltam magamat. Az eszemet szereti. És neki az is elég, ahogy az apukám mondta annak idején. A sex legalább nem fájt. Eleinte eljátszottam, hogy élvezem, ahogy a romantikus filmekben láttam, aztán egy idő után kötelező napirenddé vált, ahogy a fogmosás. Egy szolgálat. Tudtam, hogy a külföldi útjai során, ami heti rendszerességű volt, mindig vannak partnerei, de nem zavart. Úgy éreztem, örülnöm kell, hogy egyáltalán van férjem és boldog voltam, hogy született egy lányunk, akit ő is nagyon szeret. A munkámat, amiben nagyon sikeres voltam, fel kellett adnom, mert az ő világcéges karrierje miatt kétévente költöztünk egyik helyről a másikra. A lányunk felnőtt, elköltözött, én pedig egyedül maradtam a magányomban . A hazámtól, a szüleimtől, az otthonomtól, a hivatásomtól távol. Egyre magányosabb, depressziósabb. elszigeteltebb lettem. Alapítványoknál vállaltam önkéntes munkát, sokat javított az állapotomon. Sex 15 éve nem volt. Semmilyen. Andival az önbizalmamon, a sexuális nyitottságomon, az anyai vonalon mindigis erős sexuális érdektelenségemen, az önsajnálaton, az önképemen dolgoztunk. Töröltük a félelmeimet, a változástól való rettegésemet. Különböző gyakorlatokkal megtanította megismerni és megszeretni a testem. Az első orgazmusomat egy éve, 37 éves koromban éltem át. És már elhittem, hogy, ha erre képes vagyok, akkor megérdemlem, hogy a bensőmnek szebb külsőt faragjak…. Változtattam a hajam színén, el kezdtem sportolni, közösségekbe járni, lánykori súlyomra fogytam vissza és éreztem, hogy harmóniában vagyok önmagammal. Egyre mélyebbre ástunk a tudatalattimban. Kipucoltuk azokat az akadályokat, amelyek gátolták a boldogságomat. És már tudtam és éreztem, hogy egy másik ember lettem. Már a tükörbe is elégedettebben néztem és a környezetem is el kezdett csinosnak látni. Elhittem, hogy így már kellhetek egy igazi pasinak is, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Nem az eszemért, nem az ötleteimért, hanem azért, aki vagyok. Amilyen vagyok. Andival manifesztáltuk , azaz vizuálisan elképzeltük, hogy milyen a számomra ideális pasi. Milyennek képzelem azt a társat, akivel feltételek nélkül boldog lehetek.

Aztán megismertem ŐT. Az első férfi volt az életemben, aki beszélgetés közben egyszer csak azt mondta: Olyan szép vagy! És tudjátok mi a furcsa?  Elhittem neki… Olyan őszintén, mélyről és csodálkozva jött ez a mondat, hogy a szívemig hatolt. 1 éve élünk együtt. Nagy szeretetben. És a sex is csodálatos. Olyan vagyok a szeretkezés közben, mint aki minden elmaradt élvezetes percet be akar pótolni. 45 éves vagyok. Az életem második felét szerelemben szeretném leélni. Megkaptam az esélyt. Már csak rajtunk múlik. Andi theta tanfolyamán pedig elsajátítottam az érzelmeim, hitrendszereim kezelésének a technikáját…. Örökké hálás leszek ezért. Rendbejött a pajzsmirigyem, amivel 20 éve küzdöttem, már nem fáj jobb oldalon a vállam. És megtanultam szeretni a testem. És táplálékban, vitaminban, mozgásban is megadni neki a legtöbbet. Andi olyan természetes anyagokat is ajánl, amelyek a lelki, tudatalatti tisztításokon kívül a testemnek is hasznos. Már értékelem a testem, nemcsak az eszem, mert tudom, hogy megérdemli az a „ronda kislány”, aki bennem él és, aki megszépült, mert szeretem.

Előző sikersztori Következő sikersztori