Blog Galéria

Irén sikertörténete

Főoldal » Sikertörténetek » Irén sikertörténete

Irén - 45 éves sikeres, de boldogtalan üzletasszony volt: pedofília, zaklatás és családon belüli erőszak áldozata voltam…- Két év múlva mindig elhagynak. Nem találok párt.

Irén sikertörténete Előző sikersztori Következő sikersztori

45 éves vagyok. Két gyönyörű gyerek édesanyja. Túl több házasságon, rengeteg kudarcra ítélt kapcsolaton. A férfiak nyitottak felém, könnyen ismerkedem, ezzel nincsen baj…. de valamiért mindig olyanokat vonzok be, akik hosszabb-rövidebb idő után pokollá változtatják az életem. Sikeres vagyok a munkámban és imádom, amit csinálok, anyagilag is rendben vagyok. A siker nem egyenlő a boldogsággal. Nagyon fontos számomra egy társ, akihez hozzábújhatok, akivel jó lenni, aki a másik felem.

Amikor jelentkeztem Andinál, már egészen biztos voltam benne, hogy van valami lappangó dolog, ami miatt nekem ez nem jön össze. Két konzultáció alkalmával   megtaláltuk a gyökérproblémámat.  Thetával megszabadultam az ehhez tartozó negatív hitrendszerektől, a múlt árnyaitól és újraírtuk az életem. És megtaláltam a párom, aki imádja a gyerekeimet, egy hangos szó sincs köztünk… Én is pozitív irányba változtam… Ugyan még csak 60 napja vagyunk együtt, de pontosan tudom, hogy Ő az…, akivel le akarom élni az életem…. Boldog vagyok.. Már jelentkeztem is Andi Theta tanfolyamára. Nem azért , hogy másoknak konzultációt tartsak, hanem magam, a családom és az egészségem miatt. Csodálatos dolog. Köszönöm szépen!

Irén problémája tehát az volt, hogy nem talált magának olyan párt, akivel harmóniában élhet. Nagyon hamar kiderült az ásás során, hogy  a „nem érdemlem meg, mert nem vagyok elég jó ” és a „bűn és bűnhődés”  témája körül kell kutatnunk. 8 éves volt, amikor megszületett az öccse, a szülei sokat dolgoztak és gyakorlatilag ő nevelte fel a testvérét. Mindeközben a szülei egyértelművé tették , hogy a testvérét sokkal jobban szeretik, mint őt és a kevesebb szeretet is feltételekhez kötötték. Így mindig is meg kellett szolgálnia a szeretetet. A férfiakkal is ezt tette később. Befogadta az otthonába. Szolgálta, elhalmozta őket mindennel. Azt hitte ugyanis, hogy ő nem szerethető. Hogy a szeretetet meg kell szolgálni, akár szolgasággal is. Kialakult egy már-már egészségtelen maximalizmus. Minél többet tenni, minél jobbnak lenni, hogy egy picit szeressék. Önmagát sem szerette emiatt. Aztán 11 éves korában elküldték egyedül egy ismerős, idős férfival valahova autóval. Ez a férfi követte el az amúgyis önbizalomhiányos, szeretetre éhes kislánnyal a legborzalmasabbat, amit egy felnőtt megtehet, Önkielégítést végzett előtte, és simogatta, sexuálisan zaklatta. A lány érezte, hogy ez így nem jó, undorodott és félt. Nem merte elmondani a szülőknek, mert attól rettegett, hogy nem hisznek majd neki és még kevésbé szeretik majd. Rendszeressé váltak ezek a találkozók, ráadásul a szülei küldték gyakorta a pedofil férfihoz. Irénben kialakult az önsajnálat , önszabotázs, önhibáztatás, egyre inkább meggyűlölte önmagát is azért, hogy nem volt elég bátor, hogy kiálljon magáért.  Hogyan is állhatott volna ki magáért, ha egyszer neki ez jár- gondolta. Mert nem elég jó és nem eléggé szerethető. Dühöt, szomorúságot érzett a szülei iránt is, akik állandóan csak szidták. Semmit sem csinált jól. A barátnőjéhez hasonlították, aki bezzeg szép és okos, nem olyan, mint ő.  Az évekig tartó rémálom a férfi halálával ért véget. Irén felszabadult, a bizonyítási kényszere és persze a tehetsége és a szorgalma nagyon sikeres szakemberré tették. Soha többé nem foglalkozott tudatosan az átélt borzalmakkal. Elásta. A tudatalattijába. Egyszer 30 éves korában elmesélte valakinek, aki nem hitte el a történetet, úgyhogy feleslegesnek érezte, hogy bárkivel is megossza. Most jött el az idő. Nálam, a konzultáción. Hatalmas érzelmi feszültségek jöttek fel az ásás során. Újraírtuk a történetet és kitakarítottuk a negatív hitrendszereket, megtörtént az elengedés, a megbocsátás önmagának és az érintetteknek. Ma már nem szolgálja a férfiakat, hanem szereti őket. Ma már tudja, hogy megérdemli a feltétel nélküli szeretet, és megtalálta a másik felét. Megváltozott az élete. Eltávolítottuk a gátakat és az akadályozó tényezőket.

Előző sikersztori Következő sikersztori