Blog Galéria

Hitrendszerek szintjei

1. Alapszint

Az alapszint azokat a hiedelmeket tartalmazza, amit a fogantatásunktól mostanáig az életünk során megtanítottak nekünk.
A tanárod azt mondta , hogy „Sosem viszed semmire, vagy Te mindig mindent elrontasz . Sokan ezt elhiszik és nem kérdőjelezik meg.

A kutatások szerint 4 gyerek négyféleképpen reagál erre:

  1. szó szerint veszi és el is hiszi, így sohasem viszi semmire,
  2. túlteljesítővé válik- be akarja bizonyítani, hogy a program téved, ezért soha nem elégedett és nem érzi jól magát,
  3. valóságosként fogadja el a negatív programot, majd megjelenik az életében egy befolyásos személy, aki ráébreszti arra, hogy ő a legcsodálatosabb lény. Ekkor a gyermek mind a két programot magáévá teszi. (duális rendszer),
  4. teljesen visszautasítja a negatív programot, és saját szabad akaratot követ.

A ThetaHealing® módszerével ezeket a rossz programokat töröljük és pozitív programokkal helyettesítjük. Ügyes vagyok, sikeres vagyok.

A szeretet fáj

A tudatalatti nagyon trükkös, hiszen nem tudja megkülönböztetni a negatív és a pozitív hitrendszereket, programokat egymástól.
Például  megpaskolta az apukád a kezed, ha a forró sütőhöz akartál érni. Úgy rakja össze a tudatalattid, hogy apa bánt, mert szeret. Pedig ez nem negatív reakció apától, hiszen véd téged. Mégis kialakulhat ebből egy gyermekben az a reakció, hogy, aki szeret téged, az megbánt. Ebből kialakulhat egy általánosítás: a szeretet bánt. Ezt tanulod meg… Ha fut ez a program,” aki szeret, az bánt,” akkor nagyobb esélyed van rá, hogy nem találod meg az igazi párodat, akivel harmóniában élhetsz.  Ugyanis, ha találkozol vele, megijedsz tőle, nem ismered fel. Befeszülsz.
. „… Úristen! Ő nem lehet, hiszen a szeretet bánt- mondja a programod, ez az ember viszont nem bánt, tehát nem a másik felem. Például ez is lehet magyarázat arra, hogy valaki 40 éven át együtt marad azzal, aki bántalmazza. Ez a magatartás ugyanis biztonságot ad. Ismerős. Igazolja a tudatalattiban keletkezett negatív programot.

2. Geneteikai- az ősöktől kapott

Lehetnek genetikaiak, vagyis lehetnek olyan félelmek, negatív hitek, amelyeket az őseidtől, a felmenőidtől kaptál. Ugyanis az ma már tudományos tapasztalat, empíria, hogy az őseinktől nemcsak a fizikai jellemzőinket, a szemünk színét, a magasságunkat vagy a betegségekre való hajlamot örökölhetjük, hanem az érzelmeik lenyomatát is. Erre hoztam példának Anna történetét.

De van egy jó hírem!… Ezeket a programokat ThetaHealing®- el kitakaríthatjuk a tudatalattiból és pozitívval helyettesíthetjük.

3. Történelmi szint

Azok a negatív hitrendszerek, érzelmek kapcsolódnak ide, amelyeket a történelem során szedtünk össze. Ide tartozik a csoporttudatosság is. Például: a magyarok irigyek. A férfiak csalfák. A cukorbetegség gyógyíthatatlan.
Közös tudatalatti minden országban más, attól függ, hogy hol élünk.

4. Lelki szint

amely mindhárom előző szinten jelen van.

Szóval Anna történethez visszatérve ma már nem kérdés, hogy a dns-ünk nemcsak a fizikai jellemzőinket, a betegségekre való hajlamunkat örökítheti át, hanem azoknak a traumáknak az érzelmi lenyomatát is, amelyeket a genetikai őseink éltek meg.  Éva tehát a saját életében hiába akart kisbabát, ha a tudatalattijában, amiről természetét tekintve kiderül ugye, hogy nem tud róla, ott munkált a „kisördög” , vagyis  a dns –ben tárolt negatív érzelem és félelem: ha terhes leszel, meghalsz. A jó hír, hogy ez a negatív hitrendszer törölhető.


MEGTANULOD A TANFOLYAMON, HOGYAN TÖRÖLD A NEGATÍV HITRENDSZEREKET

A feladat tehát, hogy ezektől a negatív, korlátozó hiedelmektől megszabaduljunk. Ezeket a hiedelmeket csak úgy tudjuk megismerni, ha hozzáférünk a tudatalattinkhoz és kipucoljuk onnan a korlátozó programokat és pozitív állításokra cseréljük őket.  
De hogyan jutunk be a tudatalattiba? A ThetaHealing® válasza: a theta agyhullám tudatos megteremtésével. A folyamatot is elsajátítod a tanfolyamon.