Blog Galéria

Erika sikertörténete

Főoldal » Sikertörténetek » Erika sikertörténete

Erika: Szabadulás az alkohol rabságából.

Erika sikertörténete Előző sikersztori Következő sikersztori

Erika párkapcsolata tönkrement. Elváltak. Egyedül maradt a gyerekeivel. Rengeteget dolgozott, hogy biztosítsa a gyerekeinek ugyanazt az életszínvonalat, amit megszoktak. Legalábbis magát ezzel vígasztalta. Állandóan járt az agya. Éjjel is a projecteken gondolkodott meg a másnapi meetingen. Így gyakorlatilag alig aludt. Talán napi 4 órát?

Már akkor sem tudott elaludni, ha nagyon akart. Szerencsére a szülei sokat segítettek, így sokszor elment az ügyfélkapcsolati fogadásokra. Egy idő után azt vette észre, hogy a fogadások után azonnal álomba merül. Nincs szenvedés! Aztán rájött, hogy borozni szokott ilyenkor, nem sokat, de mégis csak. És összekapcsolta az alkoholt a nyugodt alvás hitével.

Igen ám! Csakhogy az elalváshoz egyre többet kellett innia. A sok alkohol rengeteg dopamint, tehát boldogsághormont szabadított fel az agyában, így olyankor sikeresnek, boldognak érezte magát. Átmenetileg. A reggelek egyre nehezebbek lettek. Ugyan simán elaludt már este 9 kor, de éjjel egykor már felriadt és rémálmok gyötörték. Verítékben úszott és képtelen volt visszaaludni. Hogy miért? A kezdeti megoldás rémálommá változott, amelyből nem tudott kitörni. Már csak az alkohollal együtt érezte magát embernek. Elfogyott a szókincse, amikor nem ivott…

Eljött hozzám. A ThetaHealing® módszerrel letette az alkoholt, amelynek évekig rabja volt és szokásként berögzült a mindennapi életébe, miközben a szerveit szisztematikusan rombolta. És persze az alkoholt stresszoldóként használta, de szükség volt arra, hogy töröljük a negatív blokkjait.

Éppen 1 éve már nem iszik egy kortyot sem, mert így döntött… Valószínűleg a mérsékelt alkoholfogyasztást is be tudná tartani… de az ő hitrendszere az: csak akkor tud ellenállni, ha sohasem iszik. Néhány kortynál ugyanis nem tud megállni…Most azon dolgozunk, hogy egy pohár szilveszteri pezsgő után ne jöjjön a szabadesés a részegségig.. Nem beszélem rá, hiszen az absztinencia működik nála…

Előző sikersztori Következő sikersztori