Amália sikertörténete

Főoldal » Sikertörténetek » Amália sikertörténete

Amália: A petefészkemben több tucat cisztát diagnosztizáltak, majd leállt a vesém, 20 évig éltem hűtlen házasságban és éreztem azt, hogy nőként nem vagyok elég jó!

Amália sikertörténete Előző sikersztori Következő sikersztori

2 éve váltam el. Újra megtaláltam a szerelmet, amikor egy nap összeestem . Leállt az egyik vesém. A kórházi vizsgálatok során kiderült, hogy a petefészkemben pedig megszámlálhatatlan mennyiségű cisztát találtak. Hosszú, gyógyszeres kezeléssel, hála az orvosoknak, visszatért a veseműködésem, de a cisztákkal nem tudtam mit kezdeni. Éreztem, hogy a lelkemet is gyógyítani kell. Akkor találkoztam Andival. Az ásások során kiderült, hogy még mindig a tudatalattimban munkál az elmúlt 20 év, s talán még ki tudja mennyi gátló hitrendszer, amelyek az őseimtől jönnek. Már az első konzultáció után sokkal jobban éreztem magam. És szépen kiderültek a negatív hitrendszereim. És a következő történet.

18 évesen lettem szerelmes a férjembe. Előtte , középiskolásként egy nálam jóval idősebb pasival jártam. Sokszor eljárt a keze, de azt hittem, ez normális. Ilyenek a férfiak!-gondoltam. Azt az üvöltést sohasem felejtem el, amikor először feküdtem le vele. Életem egyik legborzalmasabb pillanata volt.  Letépte rólam a ruhát és iszonyatos fájdalmat éreztem. Nagy csalódás volt. Azt hittem addig, hogy a szerelem olyan, mint a lányregényekben: gyengéd, simogató. Nagyon nem lepődtem meg, hogy más a valóság.

Úgyhogy fantasztikus érzés volt, amikor megismerkedtem Andrással. Gyengéden nyúlt hozzám, megismertem a szerelmet a szívemben és sexuálisan is. Az első lányunkkal voltam terhes, amikor a szokásos vizsgálatok után nem a munkahelyemre mentem vissza,  hanem hazavettem az irányt. Gondoltam összeütök valami finomat és meglepem vele a férjem. Hát 2 helyett 3 adagot kellett volna készítenem, mert az én szerelmetes páromat egy kolléganőjével találtam a hitvesi ágyban. Azt az érzést nem is tudom leírni szavakkal. Az egész testem remegett, megalázottnak, kitaszítottnak, csalódottnak, sajnálatra méltónak éreztem magam. Aztán a férjem a hízelgő stílusával elásta bennem a gyanakvás szikráját is. Szuper apuka lett belőle, engem is kényeztetett,  álmomban sem gondoltam akkor, hogy közben másokkal is ugyanezt teszi. Nem tudtam, de így visszagondolva igenis, éreztem.

A szülés után elhíztam. Nem sikerült lefogynom. Elégedetlen voltam a testemmel. Ő mindig csak azzal vígasztalt, hogy ne is törődjek vele, „Te olyan nehéz csontozatú vagy,  így is szeretlek”-mondta. Én meg elhittem neki.

Aztán múltak az évek, a fogadásokon, rendezvényeken, ahol az ő munkahelyi kollégái voltak többnyire , sokszor úgy éreztem, hogy sajnálkozó pillantásokat vetnek rám a többiek. Hogy lappang valami titok, amiről ebben a társaságban csak egyedül én nem tudok. A családi életünk kiváló volt, a gyerekek nőttek, a sex működött, ha nem is gyakran, de mégis csak volt.  
Aztán egyszer egy rendezvényen friss levegőre vágytam és beugrottam a kihalt ruhatárba a kabátomért. Ahogy leakasztottam, kuncogást hallottam és a kabátom mögött megláttam a férjemet, ahogy éppen szeretkezik az egyik fiatal kolléganőjével. Ők nem vettek észre. Kirohantam és sírtam-sírtam-sírtam.

Rosszullétre hivatkozva hazamentem és gondolkodtam. Mit tegyek? Boldog a családi életünk, szeretem a munkám, végre van saját lakásunk, végülis szeret a férjem , kedves velem. Kötöttem magammal egy egyezséget: bevállalom az áldozat szerepét. Úgysem tudom mással elképzelni az életem. Ő így túlsúlyosan is hajlandó velem maradni, tehát „ félre a hisztivel!”

Érzéketlenné váltam a megcsalásokkal szemben. A fél város tudta, hogy hűtlen hozzám, hogy napi rendszerességgel másokkal bújik ágyba. Azt hittem, hogy ez így rendben van. A tudatom elfogadta, de a szívem, a lelkem, az érzéseim nem. A kollégái csak a válásunk után mesélték el, hogy mennyire sajnáltak….. és nem is értették, hogyan bírom ezt. Annakidején azt gondoltam, hogy megérdemlem ezt, hiszen kövér vagyok, örüljek neki, hogy egy ilyen jó és sikeres pasi az enyém. Azt gondoltam, hogy hadd hetyegjen azokkal a pipikkel, úgyis hozzám jön haza.

Aztán felnőttek a gyerekeink. A férjem egyre hosszabb időre maradozott ki…. és nagyon megváltozott. Olyan más lett. Olyan szerelmes…. Éreztem, hogy , ha rákérdezek, akkor bevallja, hogy ez már nem csak egy röpke viszony, hanem szerelem. Féltem rákérdezni. Rettegtem attól, hogy elhagy.
Aztán egy este, amikor hazaértem, bőröndöket találtam az ajtóban. 20 év házasság után csak ennyit mondott.

  • Elköltözöm! Szerelmes vagyok. Vele akarok élni. Elviseltem, hogy kövér vagy, hogy dohányzol…. Nem kell nekem ez többé. Szia!

És kisétált a lakásból. Ott maradtam kabátban, ahhoz sem volt erőm, hogy az előszobából bemenjek a hálóig. Lefeküdtem a bejárat elé és zokogtam. Több napig csak sírtam és hibáztattam magam. Több hónapig alig ettem, el kezdtem az italhoz nyúlni. A közös barátaink próbáltak vígasztalni, segíteni, de én belesüppedtem az önsajnálatba, a bűntudatba, az önhibáztatásba, gyűlöltem magam. Még akkor is neki adtam igazat…, hiszen megérdemeltem a sorsom-gondoltam.

30 kilót fogytam. A férfiak megnéztek az utcán, mindenki dícsért, hogy milyen jól nézek ki. Szép lassan magamhoz tértem. Randikra jártam, faltam a pasikat, ahogy sohasem tettem. Hiszen 40 évig 2 pasim volt összesen. De még mindig a férjembe voltam szerelmes. Az egyik udvarlómmal nagyon jól éreztem magam. Össze is költöztünk. Megszerettem.  Istennőként tekintett rám, kívülről , belülről egyaránt. Úgy éreztem, hogy egyenesben van az életem.

És akkor leállt a vesém. A 20 évnyi neheztelés, önsajnálat, tehetetlenség érzés, az önmagammal szembeni harag testi tünetei hosszú éveken át alakultak ki. Az orvosi ellátás mellett a theta konzultációkon kitakarítottuk Andreával ezeket a negatív érzéseket és pozitívakkal helyettesítettük őket. Az volt a legérdekesebb elengedés számomra, amikor meditatív állapotban vizualizáltam a cisztáimat a petefészkemben és arcuk lett. Annak a sok nőnek az arca, akik a férjem szeretői voltak. Elengedtem őket. A férjemnek és magamnak is megbocsátottam. Ez volt a legnehezebb. Most egészséges és boldog vagyok. És nagyon hálás! Andreának, a thetának , a páromnak és saját magamnak. Merj változtatni és, ha Te változol, a környezeted is változik. Csak az első lépés nehéz. Lépj ki a komfortzónádból! Köszönöm, hogy elolvastatok.

Előző sikersztori Következő sikersztori